Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
Τίτλος:

ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ

Συγγραφέας:

DOMINIC O BRIAN

Τιμή:€16,80 (συμπερ. ΦΠΑ 6,5%)

Εάν είστε συνδρομητής στην εφημερίδα, συνδεθείτε εδώ για να δείτε την προνομιακή τιμή που δικαιούστε για το συγκεκριμένο προϊόν.

Εάν είστε συνδρομητής, αλλά δεν διαθέτετε κωδικούς για τα premium services, απλά δηλώστε το στη φόρμα παραγγελίας και θα σας ενημερώσουμε τηλεφωνικά για την έκπτωση που δικαιούστε.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
"Μάθετε τις πιο αποτελεσματικές τεχνικές βελτίωσης της μνήμης που βασίζονται σε σχήματα λόγου και σε συνειρμούς, όπως αυτές που χρησιμοποιήθηκαν από τον οκτώ φορές πρωταθλητή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Mνήμης, τον Dominic O Brien. Εξασκηθείτε στη γρήγορη και εύκολη απομνημόνευση, στη διατήρηση και την ανάκληση των αναμνήσεών σας- η μνήμη σας μπορεί να ανέλθει σε τόσο υψηλά επίπεδα δεξιότητας που θα εκπλαγείτε. Ανακαλύψτε μια ποικιλία τεχνικών και συντομεύσεων- εύκολους τρόπους για να μην ξεχνάτε όλα όσα θέλετε να θυμόσαστε. Σχετικά με τον συγγραφέα Ο Dominic O Brien είναι γνωστός για τα πρωτοφανή κατορθώματά του όσον αφορά την απομνημόνευση και για τις νίκες του στα καζίνο του Λας Βέγκας- στα τραπέζια του μπλάκ- τζάκ- που είχαν ως αποτέλεσμα να του απαγορεύσουν την είσοδο. Εκτός από το γεγονός ότι νίκησε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μνήμης οκτώ φορές, τον ονόμασαν και ""Εγκέφαλο"" για τη χρονιά 1994 και Δεξιοτέχνη της Μνήμης από το Ίδρυμα για το Μυαλό της Μεγάλης Βρετανίας. Έχει εμφανιστεί πολλές φορές στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο και είναι κάτοχος πολλών παγκοσμίων ρεκόρ, στα οποία συμπεριλαμβάνεται και η απομνημόνευση 2385 τυχαίων δυαδικών αριθμών σε 30 λεπτά.

"
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
Εκδόσεις: ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΑΛΟΥ
Έτος έκδοσης: 0
Σελίδες: 160
Κωδικός ISBN: 960845512Χ

ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ, ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΕΠΙΣΗΣ...

Παπουλιας, Θανασης