Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
Τίτλος:

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΗΠΟΣ

Συγγραφέας:

ΣΠΑΝΤΙΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Τιμή:€38,70 (συμπερ. ΦΠΑ 6,5%)

Εάν είστε συνδρομητής στην εφημερίδα, συνδεθείτε εδώ για να δείτε την προνομιακή τιμή που δικαιούστε για το συγκεκριμένο προϊόν.

Εάν είστε συνδρομητής, αλλά δεν διαθέτετε κωδικούς για τα premium services, απλά δηλώστε το στη φόρμα παραγγελίας και θα σας ενημερώσουμε τηλεφωνικά για την έκπτωση που δικαιούστε.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ένα βιβλίο που δεν παρουσιάζει απλώς αποσπασματικές συνταγές, αλλά όλα όσα θα θέλαμε να μάθουμε για τον ελληνικό κήπο! Εμπλουτισμένο με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, το βιβλίο μάς προσφέρει πρακτικές γνώσεις που αφορούν στις βασικές παραμέτρους, το σχεδιασμό και τη διαχείριση του κήπου. Μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει χρήσιμες πληροφορίες για: την επιλογή των φυτών και των υλικών, το νερό ως διακοσμητικό και λειτουργικό παράγοντα, το φως και το φωτισμό, την έννοια και τη σημασία του χρώματος στον κήπο. Παράλληλα, θα μας βοηθήσει να απαντάμε στο πώς και στο γιατί, συνδυάζοντας αρμονικά τη λογική και το συναίσθημα στην ενασχόλησή μας με τον κήπο. Ακολουθήστε κι εσείς την απολαυστική διαδρομή στη γνώση της φύσης, τη γνώση της ζωής!
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
Εκδόσεις: ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ
Έτος έκδοσης: 2008
Σελίδες: 259
Κωδικός ISBN: 9789603517320

ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ, ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΛΚΙΜΟΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
Ε.ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΔΑΚΗΣ