Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
Τίτλος:

ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ / TRAVELLING (ΔΕΜΕΝΟ)

Συγγραφέας:

ΑΛΕΞΙΑΔΗ ΔΙΟΝΥΣΙΑ

Τιμή:€47,90 (συμπερ. ΦΠΑ 6,5%)

Εάν είστε συνδρομητής στην εφημερίδα, συνδεθείτε εδώ για να δείτε την προνομιακή τιμή που δικαιούστε για το συγκεκριμένο προϊόν.

Εάν είστε συνδρομητής, αλλά δεν διαθέτετε κωδικούς για τα premium services, απλά δηλώστε το στη φόρμα παραγγελίας και θα σας ενημερώσουμε τηλεφωνικά για την έκπτωση που δικαιούστε.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Το πολυτελές αυτό λεύκωμα χωρίζεται σε 4 ενότητες: Στην πρώτη απεικονίζονται ορεινά τοπία και σκηνές από την καθημερινή ζωή των κατοίκων της υπαίθρου. Στη δεύτερη κυριαρχεί η άγρια φύση αλλά και χρώματα της άνοιξης και του φθινοπώρου. Στην τρίτη η θάλασσα, μ’ όλες τις χρωματικές διαβαθμίσεις του υγρού στοιχείου, ιδιόμορφα σχήματα βράχων, χρυσαφένιες αμμώδεις παραλίες και θαλασσοπούλια. Στην τέταρτη, τέλος, κυριαρχούν οι πόλεις και στιγμές από την καθημερινή ζωή στους δρόμους, πορτρέτα και χρώματα από κουκλίστικες γειτονιές, ζωγραφιστές. Κατ’ αυτόν τον τρόπο, μέσα από την παράθεση χρωμάτων και αντιθέσεων, ξετυλίγεται μπροστά μας ένας, φαινομενικά, πολύχρωμος κομματιασμένος κόσμος, που ωστόσο δεν θα πάψει ποτέ να είναι ένας κι ενιαίος. Καλό ταξίδι στη μαγεία του κόσμου!
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
Εκδόσεις: Ι. ΣΙΔΕΡΗΣ
Έτος έκδοσης:
Σελίδες: 232
Κωδικός ISBN: 960-08-0359-5