Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
Τίτλος:

ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ:100 ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΒΕΙΤΕ

Συγγραφέας:

Caspian Woods

Τιμή:€16,00 (συμπερ. ΦΠΑ 6,5%)

Εάν είστε συνδρομητής στην εφημερίδα, συνδεθείτε εδώ για να δείτε την προνομιακή τιμή που δικαιούστε για το συγκεκριμένο προϊόν.

Εάν είστε συνδρομητής, αλλά δεν διαθέτετε κωδικούς για τα premium services, απλά δηλώστε το στη φόρμα παραγγελίας και θα σας ενημερώσουμε τηλεφωνικά για την έκπτωση που δικαιούστε.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Αν η επιτυχία μιας επιχείρησης ήταν απλώς η εφαρμογή των «δέκα εντολών» της επιχειρηματικότητας, γιατί τις τελευταίες εκατονταετίες όλες οι επιχειρήσεις δεν είναι εξίσου επιτυχημένες;

Η αλήθεια είναι ότι οι νικητές δεν ακολουθούν τους κανόνες που εμείς οι υπόλοιποι ακολουθούμε επιμελώς. Οι νικητές προχωρούν αντίθετα από το ρεύμα, κόβουν δρόμο και προκαλούν τις συμβατικές γνώσεις. Άλλωστε, το συμβατικό είναι μόνο για τους οκνηρούς και τους δειλούς.

Το βιβλίο «Επανάσταση στο επιχειρείν: 100 κανόνες που πρέπει να παραβείτε» μόλις κυκλοφόρησε από τον εκδοτικό οίκο Rosili με στόχο να κάνει τον "συνήγορο του διαβόλου"! Βασισμένο σε πραγματικά παραδείγματα και καταστάσεις, προσφέρει εκατό πολύτιμες συμβουλές και προκαλεί το συμβατικό επιχειρείν. Είναι δομημένο στα εξής επτά μέρη:
• Ηγεσία
• Στρατηγική
• Καινοτομία
• Πωλήσεις και Μάρκετινγκ
• Προσωπικό
• Οικονομικά
• Προσωπικά
Η «Επανάσταση στο επιχειρείν» δε θα σου δώσει εύκολες απαντήσεις, δε θα σε κάνει εκατομμυριούχο, δε θα σου βρει ταίρι. Αυτό που θα κάνει είναι να ακονίσει το μυαλό και να αφυπνίσει τα ένστικτά σου. Θα σε βοηθήσει να σκεφτείς πολύ προσεχτικά τι θα κάνεις πριν υιοθετήσεις την υπάρχουσα πρακτική του τομέα στον οποίο δραστηριοποιείσαι ή προτίθεσαι να δραστηριοποιηθείς. Είναι ένα βιβλίο-οδηγός, που απευθύνεται σε όλους όσοι επιθυμούν να εντοπίσουν ευκαιρίες, να αποφύγουν παγίδες και να χαράξουν τον δικό τους δρόμο για τη δημιουργία μιας επιτυχημένης επαγγελματικής πορείας και ενός ολοκληρωμένου ατόμου.
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
Εκδόσεις: ROSILI
Έτος έκδοσης: 2014
Σελίδες: 256
Κωδικός ISBN: 978-960-7745-34-7

ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ, ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΕΠΙΣΗΣ...