Αρχική σελίδα του Media Kit     
  Ηλεκτρονική Έκδοση

 Προφίλ online Έκδοσης
 Στατιστικά Επισκεψιμότητας
 Προφίλ Χρηστών
 Ενδεικτικό Πελατολόγιο
 Δυνατότητες Προβολής
 Τεχνικές Προδιαγραφές
 Τιμοκατάλογος
 Διαφημιστείτε
 Παρουσίαση Internet (PDF)

Προφίλ online Έκδοσης

Το διαδίκτυο αποτελεί πλέον έναν προνομιακό χώρο για τη Ναυτεμπορική, καθώς το naftemporiki.gr - το δημοφιλέστερο στο είδος του- είναι συνώνυμο της ηλεκτρονικής ενημέρωσης. Η ιστοσελίδα συμπληρώνει την αποστολή και αποτελεσματικότητα της εφημερίδας στις αγορές, προσθέτοντας ταυτόχρονα νέους πιστούς αναγνώστες, ιδιαίτερα στις δυναμικές και δημιουργικές ηλικίες.

Η πρώτη εμφάνιση της Ναυτεμπορικής στο διαδίκτυο έγινε το 1996 και ήταν μία καινοτόμος προσπάθεια στον τομέα της ηλεκτρονικής ενημέρωσης. Οι χρηστικές και καλαίσθητες ιστοσελίδες, ειδικά σχεδιασμένες για άμεση και αποτελεσματική ενημέρωση, ανέδειξαν το naftemporiki.gr στην πρώτη θέση -βάσει επισκεψιμότητας- των sites οικονομικού περιεχομένου και στις πρώτες θέσεις των ελληνικών δικτυακών τόπων. Η επιτυχία επισφραγίστηκε με τέσσερα Web Awards 2000, δύο βραβεία Ermis Awards το 2002 και άλλο ένα το 2007.

Το naftemporiki.gr, με στόχο πάντα την έγκυρη, άμεση και αντικειμενική ενημέρωση, διευρύνει συνεχώς τις δυνατότητές σας για πληροφόρηση. Ήδη από το 2003 το naftemporiki.gr παρέχει κατ' αποκλειστικότητα στους συνδρομητές της εφημερίδας "Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ" τα Premium Services (http://www.naftemporiki.gr/mediakit/pr_arxeio.asp ) σειρά ηλεκτρονικών υπηρεσιών που σκοπό έχουν να σας δώσουν πρόσβαση σε ένα πλήθος σημαντικών και εξειδικευμένων πληροφοριών.

Στο naftemporiki.gr οι ειδήσεις δεν διαβάζονται μόνο, αλλά, επιπλέον, ακούγονται και βλέπονται. Ο εκσυγχρονισμός του site με την εισαγωγή των πολυμέσων στην καθημερινή ενημέρωση, σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε μια πιο πλήρη και ρεαλιστική εικόνα των εξελίξεων. Με τις 5 νέες Υπηρεσίες Πολυμέσων (Podcasts, Εικονοσκόπιο, Audionews, Βιντεοσκόπιο, Infographics) η ενημέρωση γίνεται ακόμα πιο εύκολα.

Σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες μετρήσεις, το naftemporiki.gr δέχεται ημερησίως περισσότερες από 100.000 επισκέψεις, 20.000.000 page views καθώς και 850.000 μοναδικούς επισκέπτες μηνιαίως.
© 1996 - 2019, H ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ - Π. ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ & ΣΙΑ Α.Ε. - ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα. Υλοποίηση : Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ - Σχεδιασμός website : HELLASNET