Αρχική σελίδα του Media Kit     
  Έντυπη Έκδοση

 Προφίλ Έντυπης Έκδοσης
 Στατιστικά/ Έρευνες
 Ειδικές Εκδόσεις
 Περιοδικά
 Τιμοκατάλογος
 Διαφημιστείτε

Προφίλ Έντυπης Έκδοσης

Η Ναυτεμπορική είναι η πρωτοπόρος ελληνική οικονομική εφημερίδα. Με την ίδρυσή της το Μάρτιο του 1924, από τους αδελφούς Πάνο και Γεώργιο Αθανασιάδη, θεμελιώθηκε ο οικονομικός τύπος στη χώρα μας. Μία σειρά από πρωτιές σε όλους τους τομείς, την κατατάσσουν στην πρώτη θέση μεταξύ των ημερησίων οικονομικών εφημερίδων. Πρώτη σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα και πρωτοπόρος στο Διαδίκτυο (Internet) με το πληρέστερο και δημοφιλέστερο ενημερωτικό site του ελληνικού τύπου [www.naftemporiki.gr], που επισκέπτονται κάθε μήνα 1,5 εκατομμύριο διαφορετικοί επισκέπτες αλλά και το ψυχαγωγικό-life style - www.clickatlife.gr με 300 χιλιάδες μηνιαίους διαφορετικούς επισκέπτες.

Χαρακτηριστικό γνώρισμα της Ναυτεμπορικής ήταν και παραμένει η υψηλού επιπέδου ενημέρωση που παρέχει στο υψηλού επιπέδου αναγνωστικό της κοινό. Ενημέρωση για το οικονομικό και επιχειρηματικό γίγνεσθαι στην Ελλάδα και σε όλον τον κόσμο και πλήρη ειδησεογραφία για την πολιτική, τον πολιτισμό, τις τέχνες και τον αθλητισμό. Για την υποστήριξη των συνδρομητών της έχει δημιουργήσει μια σειρά από καινοτόμες ηλεκτρονικές υπηρεσίες, τα premium services, ενώ λειτουργεί ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο με προνομιακές τιμές για τους συνδρομητές της καθώς επίσης τους δίνει την δυνατότητα παρακολούθησης online σεμιναρίων, τα webinars, με συμβολική χρέωση.

Ταυτόχρονα, η Ναυτεμπορική προσφέρει περισσότερες από 20 ειδικές εκδόσεις το χρόνο, καθώς και το Green Tank, εξειδικευμένο 3μηνιαίο περιοδικό για την ενέργεια . Επιπλέον, εκδίδει τα εβδομαδιαία ένθετα eWorking για το ηλεκτρονικό επιχειρείν, το μάρκετινγκ και την τεχνολογία, Executive για τη αγορά στελεχών επιχειρήσεων, Real Estate για την ελληνική και ξένη κτηματαγορά και Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις για τον ομώνυμο κλάδο. Για την εφημερίδα όσο και για τα άλλα έντυπα, χρησιμοποιούνται υψηλής τεχνολογίας διαδικασίες έκδοσης και εκτύπωσης, χάρη στον ιδιόκτητο υπερσύγχρονο εξοπλισμό της Ναυτεμπορικής.

© 1996 - 2019, H ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ - Π. ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ & ΣΙΑ Α.Ε. - ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα. Υλοποίηση : Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ - Σχεδιασμός website : HELLASNET