Καλώς Ήλθατε

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, συνεπής στην προσπάθεια της για αξιόπιστη ενημέρωση και υποστήριξη των επιχειρήσεων με νέα προϊόντα και υπηρεσίες, δημιούργησε και προσφέρει μέσω της Ν-ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ σεμινάρια που απευθύνονται σε στελέχη επιχειρήσεων.

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ στο πλαίσιο αυτό συνεργάζεται με εισηγητές, διακεκριμένους επιστήμονες και καταξιωμένα στελέχη στον τομέα που δραστηριοποιούνται με στόχο το μέγιστο ποιοτικό αποτέλεσμα παρεχομένων γνώσεων.

Ήδη πάνω από 4000 στελέχη επιχειρήσεων διαφόρων ειδικοτήτων μας έχουν εμπιστευτεί με τη συμμετοχή τους στα σεμινάρια μας. Αναλυτικότερα μπορείτε να δείτε τη λίστα των εταιρειών που, ανά τακτά διαστήματα, επιλέγουν τη Ναυτεμπορική για την κατάρτιση των στελεχών τους.

εγγραφή στο newsletterΣυμπληρώστε το email σας για να σας κρατάμε ενήμερους με τακτά ενημερωτικά newsletters
καταχώρηση
Προνομιακές Τιμές για τους συνδρομητές της εφημερίδας
Γραφτείτε τώρα συνδρομητής
Χώρος διεξαγωγήςΛένορμαν 205, Κολωνός, κτίριο Ναυτεμπορικής
 Διατίθεται χώρος στάθμευσης
    ΕΝΔΟΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
  • Η εφημερίδα ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ δραστηριοποιείται και στον τομέα της ενδοεπιχειρησιακής εκπαίδευσης αναλαμβάνοντας τη διοργάνωση σεμιναρίων, προσαρμοσμένων στις ανάγκες και στους στόχους της εταιρείας.
  • Με αυτόν τον τρόπο, έμπειροι εισηγητές και καταξιωμένα στελέχη επιχειρήσεων, σε συνεργασία με τον Υπεύθυνο Εκπαίδευσης της επιχείρησης, εντοπίζουν και προσδιορίζουν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά εκπαιδευτικών αναγκών.
  • Στόχος είναι η κάλυψη κάθε εξειδικευμένης ανάγκης μιας επιχείρησης με σκοπό τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας της.
περισσότερα »